Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan

 en kraftig vittring

 under de snälla orden

 horn klövar och svans




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2020-10-05 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP