Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glipan däremellan

Vårt jag i ren form
dagarna vi föds och dör
händer så sällan

Så vem är jag då
i glipan däremellan
vilket jag är jag?

Om rot och miljö
har tagit sig friheter
återtar jag dem

bilden av mig själv
berättelsen om jaget
själva ur-urban




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-05 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP