Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om det varit sant

 

 

jag ville skriva en sång om fred

men ute i världen rasade krig

 

jag ville skriva en sång om gemenskap

men människorna hade blivit ovänner

 

jag ville skriva en sång om kärlek

men människorna var fyllda med hat

 

jag skrev en sång om sorgen

då vaknade människorna 

 

de insåg hur fel allting var

att krig, ovänskap, hat måste bekämpas

 

jag vaknade upp ur min djupa sömn

allt hade blott varit en dröm




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-05 11:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker dröm men vi får jobba för freden. Se till att Sverige skriver på resolutionen med förbud mot kärnvapen till exempel.
2020-10-05

  Bodingen VIP
Du skulle låtit Friggebo sjunga din sång, hon vet hur man mäklar fred.
2020-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om den dröm man när. Att världen skulle förändras till det bättre på många vis.
2020-10-05

  ULJO
Ja tänk om..................
2020-10-05

  Cikoria Blå VIP
Fint!
2020-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan efter ljus som skingrar mörkret!
2020-10-05

  Feliaxel VIP
Man får hoppas att drömmen blir verklighet
Att jorden blir ett bättre plats att leva på
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP