Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuschteckning: Solstrale... Denna har skapats under helgen 3 och 4 oktober 2020 i mitt kök, i stillhet, ensam hemma, då karantän hålls till kärbo vars arbetsplats drabbats av corona...


LÅT DIG NÅS AV FINA MINNENS SOLSKENSATTACK

 

en liten fågel viskade i mitt öra

låt ingen dina fina minnen förstöra

 

jag över varje dag... på att minnas trevliga, glada och underbart fina minnen... när jag vaknar, innan jag somnar, när jag lagar mat, promenerar eller har blivit påmind om något tråkigt... detta är inte som en flykt... eller som att fly det nu som är... jag gör detta för att jag är drabbad av livets baksidor... för dessa sätter igång överlevnadsinstinkten... och den vill varna oss för faror i vardagen... och det gör att de minnena som varit svåra ofta poppar upp av sig själva... då behöver jag ta hand om mig... och på så sätt med att påminna om de goda minnena hämtar jag tillbaka mina krafter... för det att ständigt ha larmet på att faror lurar ja det tär... därför att jag vet med mig detta tar jag aktivt initiativet... att efter varje sådant minne av ondo framkallar jag medvetet ett minne av godo...

 

min inre personlighet den sprudlande glada

får på så vis den upprättelse inget annat gett

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-05 12:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig strategi att inte låta de trista och dåliga händelserna ta över utan aktivt ta fram de goda minnena. Härligt!
2020-10-05

  Bodingen VIP
Mkt kloka ord.
2020-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Goda ord i rättan tid!
Inga "bad one´s" får
komma på glid när
man bara vill leva
i frid som Eva...
Med de sina
och slippa gå
på nå´n mina...
Bilden outstanding!
*****************


2020-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP

2020-10-05

  StinaJ VIP
Så fin text full med insiktsfulla ord. Bilden är som vanligt fantastisk. Jag blir så glad över dina vackra bilder.
2020-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Din text är fantastiskt bra och tuschteckningen underbar att se!
2020-10-05

  ULJO
Briljant text och bilden. Helt fantastisk
2020-10-05

  Koloristen
Fantastisk text och bild! Tack!
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP