Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om

DET HANDLAR OM

det handlar om
att lära sig leva i rörelsen
och inte rosta bort i rasten

det handlar om
att förstå livets teaterspel
och ta sig en roll

det handlar om
att förstå att det är en chans
så länge det är en chans
annars förtjänar du den inte

livet verkar inte vara menat
att grubbla
livets rytm verkar vara
reprisering

skapa hellre ett nytt barn
och börja om

än nöt ner ditt vuxna jag
till visdom
som du ändå inte har
någon publik för




Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-05 12:54



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Jag gör ”vågen”!

Tack!

2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP