Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår eldfägnadshöst



Bland dropparna höst



bekransad med eldfägnad.



Snart bär alla glöd.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-05 13:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Färgstark haiku !
2020-10-07

    ej medlem längre
Underbar haiku!
2020-10-06

    Lena Staaf VIP
Glödande hösthaiku!
2020-10-05

  AiA Maria den fria
Wow...vilken kraft


Tack!
2020-10-05

  Hon kallar sig poet VIP
Färger överallt ja...i träden och i löven och i löven som brinner ner i ihopkrattade högar...
2020-10-05

  Margit Grell
Ett förlopp, en process i väntan.

2020-10-05

  Öknens Ros VIP
Hösten i all sin färgprakt !
2020-10-05

  Elinor Sörensson VIP
Glödande vacker hösthaiku.
2020-10-05

    ej medlem längre
Så fint! Eldfägnad även i regn. Blir vackert när alla snart kommer att glöda!
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP