Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stentrappan

Den breda stentrappan ligger öde

Endast blöta löv tycks nöta dess steg

Denna regniga dag i början av oktober

Men lyssnar man noga kan man höra ekot

Från alla dem som en gång beträtt trappan

Tysta viskningar och brusande ordrester

Klangen från höga klackar

Blandas med hasande steg från nötta sneakers

Varma sommardagar fulla av liv

Regniga dagar i ensamhetens regn

Trappan står där lika rak och bred

Med sina nötta trappsteg

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-06 07:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fin metaforiskt rik berättelse om stentrappen... Bra!
2020-10-06

  ULJO
Fint om en trappa
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP