Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noli me tangere igen

Vissa dagar flyter jobbet på så bra
diktaten rinner genom mina öron
jornaltextens myriader fyller dataskärmen
fingrarna dansar lätt över tangenterna

inget fastnar i mitt minne
blicken ut genom fönstret
tankarna på annat håll
nu är den här igen - känslan

Noli me tangere




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-05 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP