Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sophiophilia

Jag ville ha ditt sällskap
Ända fram till kanten
Bara för att visa
Hur nära det var
att vi föll
I trånga valv, och vida
Jag följde alla fria
tankars flykt, vid din sida
Sökte säkra kickar
Flackade med blickar
Men alltid var jag här
Ville aldrig fly
Från världen, bara göra den
Lite mera verklig




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-05 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP