Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Guitar Anti Hero

Där satt du och tiggde
i kylan vid en galleria
frusen och tondöv till tusen
vår medkänsla borde ha ökat
men för varje slag på gitarren
såg ännu en människa bort
För du var tondöv till tusen
och gitarren var bara rekvisita
det var till och med svårt
att inte känna sig grundlurad
För så långt komna är vi
i vår meritokrati
att även en tiggare
måste va kompetent
kunna sin skit, leverera
no money for no nothin'
och även vid yttersta branten
måste en sittplats förtjänas




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-05 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt fin dikt som jag känner kommer från en plats av skam de flesta av oss nog kan känna igen oss i. Den är ett smärtsamt vackert och försenat förlåt till gitarristen. Förlåt för något ingen av oss rår för.
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP