Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AHA! AHA! AHA!

- En upplevelse av bästa slag
det var vi alla med om just idag...
- Vad kallas då den...
- Tre bokstäver min vän!
AHA! Som slog ner i oss med behag!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-05 18:57



Bookmark and Share


  ULJO
Så enkelt. Upplevelse
2020-10-06

  Solstrale VIP
Ja när man begåvats med namnet som jordens första kvinna ...
2020-10-05

  lodjuret/seglare VIP
Just så och barnen fick namnen Marie och Eva, det är så en får lust av reva, seglen ta ned en stilla som dag, bara vila och sjunga ett slag, till en bris hjärtat vill fånga till att leva...
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt