Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utloggad



du raderar minnena


de ändlöst ljuvliga,



kärleksfulla


på ett löpande band,





sparar de få


dåliga,








och sedan,


loggar ut


från mitt liv




Fri vers av Julio VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2020-10-05 20:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Räkna de lyckliga stunderna blott
Och glöm dom som sorger dig ge
Göm alla soliga minnen du?fått
Och?allt ska sig?ljusare te
Himlen kan vara ibland så?tom och grå
Men då ska du ju bara tänka tyst som så:
Räkna de lyckliga stunderna blott
Och låt dom i hjärtat bestå!
Jules Sylvain
2022-07-09

  karenina VIP
Nutidens digitala "kärlekshistorier"?
2020-11-20

  Veronica Rosa
Hur du har placerat ut orden betonar känslan som de förmedlar.
2020-10-22

    ej medlem längre
story of my life. vackert. =)
2020-10-13

  Sommarnattsljus
Jättefint beskrivet och tänkvärt om hur vi gör; raderar allt det positiva och väljer att haka upp oss på det negativa. Tack!
2020-10-08

    ej medlem längre
Avslut kan vara så smärtsamma. Som dina ord och det som döljer sig mellan raderna.
2020-10-06

  Staffan Nilsson

Ja, för alla oss/er som har våra/era liv nätet.
Snyggt fångat!

2020-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens bittra kalk i avskedets stund, formulerar du avskalat och naket.
2020-10-06

  Solweig Jansson VIP
Vackert formulerat om det bittra avskedet - när en går och en inte förstår . . . .
2020-10-06

  Maiah VIP
Aj, mycket smärta i dessa avskalade rader... ändå berättar de om en tid som funnits
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP