Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gator av guld.

Utan skam och skuld, där gatorna var av guld

Där dansade vi i regnet.

Mitt leende hade kunnat lysa upp en horisont

Fylld med piraternas skepp.

Istället står jag ensam kvar

På gränsen till att bli knäpp.

Jag vet inte när det hände att jag blev sån

Som inte orkar med en solnedgång

Eller soluppgång för den delen.

Snälla kan vi bara stanna tiden

Och vänta till alla björnar krupit ner och gått i ide.

Jag klarar inte av att vara såhär längre

Klarar inte av att dansa själv i regnet.




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-05 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl