Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt som föds dör

allt som föds dör eller tar slut hur ska 

det gå när solen har brunit ut ???




Fri vers av den nakna poeten
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-25 13:38



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
En nog så viktig fråga. Eller hur ska det gå när alla isberg smält?
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten