Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberskrud

 

Vita katters tassar över taken 

i det ännu vilda vilar vi 

 

och inte för att jag någonsin kommer att 

ge upp ge vika 

 

är bara himmelskt skönt i lä. Här får jag smörgåsar 

med ägg med kaviar och någon sätter på

en kopp när suget vuxit till 

 

Och inte för att du någonsin tar någon 

färja och aldrig att jag vågar söka klarhet 

ingen verklig 

 

nej så rysligt hemvan är min by 

 

klockan tickar invid öppen brasa 

natten smeker mina nakna ben 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-05 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP