Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milla

jag var uppe i natt och väntade
på stjärnorna
de skulle komma på besök

de hade lovat vara med
och hålla tal
och sjunga till din ära

jag väntar än - de aldrig kom
men jag var där så klart
en fjärde natt i rad

jag frös för Milla




Fri vers av Horace
Läst 61 gånger
Publicerad 2020-10-07 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace