Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att gå tomme

 

Nu är det klippt
åter skrivkramp
nytt manuskript
sinat trots kamp

lägger in mig nu
på rikshospitalet
vilar i dygnen sju
ökar ordkapitalet

om de i anmodan
låter sig infångas
då jag i förmodan
ser de ej förångas




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-05 23:26



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Allt har sin tid.....
2020-10-19

  Öknens Ros VIP
trots kramp i fingrar
orden sig slingrar
se där, en dikt det blev!
den poeten skrev :)
2020-10-06

    Lena Staaf VIP
Ja, de kom både in och ut! Lite diktläsning gav kanske blodtransfusion mot nya skaparhöjder.
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP