Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaktsäsong

jag är på jakt
jagar uppmärksamhet
jag är ensam
jaga mig
hitta mig
jag jagar dig med blicken
jag fångar dig
jag tittar
jag jagar känslan
jagar känslan som jag inte längre hittar
jag är den känslan
jag är ingen utan den känslan
jag jagar den en stund till
innan jag inser
jag är för uppjagad
jag är jag
vem är jag?
jag är jagad




Fri vers av citronfjäril
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-05 23:35



Bookmark and Share


  Alexandra Osthed
Fantastisk!
2021-01-10

  danne //
Snyggt komponerat!
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril