Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag öppnade för dig



du kom om natten
viskande

jag lovade dig en beröring
åtminstone en

jag lovade dig min röst
igår och imorgon

jag lovade att se dig
fyll mina ögon

med din kropp
vill jag betala min skuld

jag skäms
jag kommer sent

lever snart inte alls
om du låter mig stå

utanför




Fri vers av Horace
Läst 53 gånger
Publicerad 2020-10-07 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace