Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanilj gräddglass

Det som flagnar av.
Förtroendet och tilliten.
Delas som tvillingnötter.
I ett skal, hårt som diamant.
Det som finns kvar.
Ett porlande regn.
Försöker ändå lyssna till den glittrande
gerberans hemlighet.
Även om hennes kärlek vissnat.
Någonstans i de trötta midnatts skenet
de vilsna koalorna insvepta av mörkrets kappa.
Möjligtvis svävande karuseller i moln av oss själva.
När färggrann skymning svär.
Då svarta nätter nynnar.
Nougatsås ringlandes över vanilj gräddglass.
Smälter, såsom jag när jag ser dig och din gång, som om
du var någon modell på catwalken.
Så sexigt snygg. Farligt snygg.
Påldansen lämnar vi bakom oss.
Så även tristessens grepp, utan vi smyger ut som den puma jag är.
Som den panter du är.
Önskar att jag hade spegeltak så jag kan se ditt nakna du.
Men istället får jag nöja mig med fönstertak så jag ser löven falla.
Längtar efter kärleksfull beröring. Beröringen kärleksfullt efter längtar.
Varför i inte strunta i alla måsten och regler.
Vi gör det vi gör bäst.
Vi älskar tills väckarklockan ringer. Då stänger vi av den,
och fortsätter älska.
Love. Love. Love.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-06 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
black raven verkar kär. på riktigt nu. mer och mer. för varje dag. är glad för henne. jag försökte skriva ett långt svar tillbaka, men någon knackade på dörren, så då försvann magin. tog bort det. det var ofullbordat. höll på med synonym ordbok och sånt. jag hade säkert hållit på med den hela dagen annars. men då råkar jag ju känna folk, som vill, typ, "samsas" med mig. typiskt... förstår aldrig vad dom vill. jag verkar bara vara en dörrmatta till dom. eller second hand mjukis, som det kallas... lite billig underhållning. innan man väljer någon annan. katarsis. positiv återkopplings slinga. själseld. men ingen verkar ha det. dom är så normala att deras själ är bortblåst. så rädda för att sticka ut. bara om man kommer dom nära... säger dom 1 mening som är sann. ja, om jag ville ha visdom skulle jag läsa ett citat på 10 sekunder. istället för att ödsla 1000 timmar på en tjej, bara för att hon ska välja någon "bättre". någon manligare, mer... jag vet inte vad kvinnor vill ha. inte mig i alla fall. "i din fantasi...". äh. nä. det hade tagit 50 timmar att skriva min andra respons. hade tröttnat innan dess...
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP