Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedesam

hon sade lågt
ingen skulle få höra

du får komma
men bara som gäst

som gäst men inte annars
min kropp har du förverkat

för alltid vara gäst i hennes ljus
i hennes doft hedra Takeda

jag tackade och log
jag stilla log och målade

fick hennes två gropar
tillbaka




Fri vers av Horace
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-06 00:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
förstår inte. men den har bra feeling.
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace