Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sanningen om grodur

 

I detta lilla dike
där grodor styr     
som ett eget rike
till sig själva tyr

ätt af Storpadda  
adel ur forntider 
än hemmastadda
i slott fortskrider

som daglig meny
sniglar frigående
delikat slem i sky
äts då illamående

dock i snobberiet
hävdas jättegoda
tingas i frosseriet
av von Mallgroda

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-10 08:05



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Slemmigt värre....
2020-10-19

    Lena Staaf VIP
Kul text om grodor som väldigt mycket liknar människornas värld. Med skillnaden att godor, och i synnerhet paddor, är väldigt nyttiga.
2020-10-10

  Öknens Ros VIP
Får mig att tänka på "Det susar i säven".
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP