Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista föreställningen


Det är någonting i luften
känner ni det

Någonting
med solnedgången

Någonting som inte
var där förut

Färgerna
så vidunderligt skarpa

Regnet från klar himmel
som färgar sanden röd

Någonting med avståndet
mellan människorna

Någonting i livet och i den
sista föreställningen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-06 09:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hösten påminner om vår färd mot det oundvikliga slutet
2020-10-06

    Lena Staaf VIP
En känsla av att undergången är nära? Lika nära som avståndet mellan människor.
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP