Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Mening eller inte

Att tolka en dikt är att förstå meningen med den. Det är olika svårt.

Kan vi uppskatta en helt meningslös dikt?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-07-18 19:06



Bookmark and Share


  Blåmes
Ett mycket intressant ämne, och det finns förmodligen lika många åsikter som det finns tyckare. Personligen kan jag absolut uppskatta frasering, ordval etc även i en dikt där någon egentlig mening ligger fördold för mig. Likaså kan jag uppskatta en finurlig och spännande dikt även om språket lämnar en del övrigt att önska.

Om det däremot saknas både stilmässig finess och innehåll är det svårt att uppskatta texten, men är det då verkligen en dikt?
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP