Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Förstår alla?

Vi tar in omvärlden på olika sätt, genom att se, höra eller känna. Var och en har sin metod att ta in kunskap.

Kan vi skriva en dikt, så att alla förstår den?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-07-24 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP