Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Mer än tusen ord

Att en bild säger mer än tusen ord är en sliten kliché. Men den verkar i alla fall vara sann, åtminstone om vi studerar datorn, och ser hur mycket data en bild lagrar jämfört med en text.

Om en bild säger så mycket mer än en text, vad har då en dikt att bidra med?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-01 13:11



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En bild är ändå en platt
bild,men en dikt kan
ha att bära på fler
dimensioner inuti
sig som blir fram
-kallade årtionden
och livserfaren
-heter långt
senare. ..?
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP