Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duo

Lägg din hand i min

Och vi skapar en ny färg i världen

Jag lägger min hand i din

Och tar med alla som vill på färden

Segla genom landet och riket

Genom alltet och intet

Sväva bland moln och stjärnor

Bland sol och skriande tärnor

I din närvaro skapas en extra glans

Och tillsammans visar vi världen en nypåkommen dans









Fri vers av Nihilo VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2020-10-06 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP