Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ... LIV i box ... ... ... ...









livet i boxen


motsatsen

till allt som ÄR

















Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-06 11:06



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Att finnas är att vara, göra och ha
2020-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är utanför boxen nu. Ett liv i tro, hopp och kärlek.
2020-10-06

  Blomma-Stjärna VIP
Texten i boxen kan jag inte läsa men hjärtat ser jag!
- utanför boxen ÄR liv!
- tack!
2020-10-06

  Solstrale VIP
Ja tänkte som så att för vart och ett ord man ger färg av, för det man inte gillar, kan man ge färg åt fem ord för det man gillar... Blir uppmärksam på varför vi talar om det vi inte gillar, en potentiell fara, att om man glömmer kan man gå på en mina, därför räknar vi upp dem, likaså uppmärksammas varför vi talar mindre om det vi har mest av dvs gott, då det är så det ska vara, utgör alltså ingen fara. Därför. Din text blir viktig del av att pussla ihop det där innan man dör! Tack!
2020-10-06

  Sparvögat VIP
Precis så visa är dina ord om livets sanning.
Tro hopp och kärlek...
2020-10-06

  Gunnar Hilén VIP
Jag ser bara hjärtat.
2020-10-06

  danne //
man får bryta sig ut ur den...
2020-10-06

  Kungskobran VIP
Livet i en box
är som fort nox
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria