Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad dikt


NÄR TIDEN RUNNIT UT

En gång
när tiden runnit ut
och hjärtat slutat slå.
Då skall
den nötta kroppen
till mullen återgå.
För en tidlös
kretsloppsfärd,
i evighetens värld.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-10-06 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl