Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fåglaflyg med vinden



Var årstid sin kod


i ständig metamorfos


där stämmorna bär


och formar nya tecken


som fåglaflyg med vinden




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-06 14:06



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fångade din titel i farten under
dagen och har sen njutit av den
poetiska smaken. I spänningsväntan
på att få tid att läsa hela texten.

En fin tanka om naturens förändring
med årstiderna.
2020-10-06

    Lena Staaf VIP
Här fångar du fint rörelsen och förändringen i årstiderna.
2020-10-06

    ej medlem längre
Fint att varje årstid förvandlar vinden med "fåglaflyg" och stämmor när det ibland kan kännas ruggigt och enformigt. Viktigt att komma ihåg!
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP