Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


Fingrars beröring

Fingrar i ditt hår
stillsam beröring
vi skulle ju sova
kan inte låta bli
lugna andetag
smeker din arm
viskar i ditt öra
du är så underbar

Fingrar på din hud
sökande rörelser
dina mjuka bröst
och dofterna av du
tar på din mage
där linningen berör
känner andningen
och vi behöver sova

Fingrar på benen
men vill inte sova
vandrar över trosan
ett mjukt linnetyg
söker dina läppar
i en behaglig kyss
känner pulsars slag
det som oss berör

Fingrar på det heliga
kärlekens intima
två tungors möten
erotikens underbara
nu vill ingen sova
fingrarnas beröring
blir till hjärtlig lek
en kärleksexplosion

(Copyright © ULJO)




Fri vers av ULJO
Läst 279 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-11-20 07:03



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Lite Dan Andersson reminiscens (det heliga) härligt erotiskt!
2020-12-14

  Anya VIP
Fint om kärleken. Själv skulle jag nog få fnatt om maken började så på natten! :D
2020-11-22

  M.Eta
Fingrar och händer kan tända mycket!
2020-11-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
U ti kärlekens tid
L ustan rapid, individ
J a vid individ får speed
O ch tillvaron flyter så solid!
2020-11-20

  Blomma-Stjärna VIP
Åh - vacker och trevande ömsint kärleksglöden flammar upp
2020-11-20

  Eva Helene VIP
Mjukt och sinnligt, långt från våld och makt.
2020-11-20

  DominiQueen
Underbart, så fint och berörande, jag blir varm och tänker på min sköne make.
Älskar Din text. Tack.
2020-11-20

  Öknens Ros VIP
Sensuellt och vackert.
2020-11-20

    Lena Staaf VIP
En helt ljuvlig bild av närhet och uppflammande passion.
2020-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2020-11-20

  AiA Maria den fria
Ömsint
Sinnlig
Närvaro
Glädje

-i kärlek



Tack!

2020-11-20

  Solstrale VIP
Ömt om att förenas i kärleksakten!
2020-11-20

  Kungskobran VIP
Fint och känsligt om kärlekens sötma
2020-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och vackert om kärlekens ljuva lek.
2020-11-20

  Feliaxel VIP
Heta rader i kärlekens tecken
2020-11-20

  Maria Sundelin VIP
Fint
2020-11-20

  Nils-Robert
Vilken fin beskrivning i diktens form som förmedlar känslor av lycka och närhet.
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO