Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksskatter

Sökande och letande  efter kärleksskatter

som gnistrar på havets djup

En krabba rör sig sakta fram

En mussla med en vit skimrande  pärla

En örn som svävar på  himmel stolt

Svanen som har två grå dun ungar i sitt bo

Kärleks skatter är synliga inaturens underbara värld..

Se känn glädjen att ta del skatter runt dig i alla omgivelser

finns nyfikenheten att leta  finna ut att äktheten  bor också  i

hjärtas rum.....

Gå längs stranden blicka ut

mot det kristall gröna havet......

Känn dess kraft.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-06 14:40



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
fina naturbilder
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP