Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som Bajkal

Rädd
rädda mig
rädda mig från det dunkelt
förgångna
tid som runnit
är förångad
bevare mig från ansikten
av det ännu inte
komna
låt det somna
om tills tiden
blivit såpass framvriden
att den blivit framtiden
för samtiden
är kanske hopplös, måttlös
bottenlös, men klar
den är som Bajkal




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-06 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP