Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text oktoberdimmans välde. Av Per Rydberg. Sympa är väl en fortkortad version av 'sympat'. Sedan följer ett ord på engelska, vilket skall rimma på id...


Kritik på en text (2254) några enkla rader




Så veva vi väl positiv i pestens tid,
anamma och anfäkta att passa en sådan svid,
en kostym att i som hemlig röra,
vad kan väl en sådan som störa,
pennstreck är väl en sorts sympa indeed...?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-12-01 23:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'sympa' är en sorts frktning av sympati...
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP