Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens intåg

Var?
Va?
Vart?
Värmen!
Ute!

Nej - kylan kommer krypande
Ja - Vissna löv som singlar ner i olika färger
Nu får vi vila






Fri vers av Längtar
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-06 19:34



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Ja hösten kräver ro och vila...
Fint om höstlövens intåg...
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Längtar
Längtar