Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestänk mitt hjärta

 

Med en blick av glädje

väcker du min dag

öppnar morgonens famn

för mig att landa i.

 

En ros viskar sin doft

över blodröda läppar

 

sprid mig för vinden

bestänk mitt hjärta

med din kärlek.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-06 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP