Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spelar egen låt


Slutstrid

Då var det bara vi kvar på slagfältet kapten krut
så sägs om ett parti yatzy




Fri vers (Fri form) av Kaptenlöjtnant
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-06 20:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ya, det låter spännande [liksom din låt]

och livsbejakande - när nu bara ett par i knektar återstår?!
2020-10-06

  Solstrale VIP
Fantaztizkt! I både ord och toner!
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant