Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet dansar Samba med poeten

 

Vi dansar 

vi sjunger 

rytmen sakta stiger 

fötterna börjar röra sig 

rytmen ökar mer och mer 

Höfterna börjar rulla 

droppar dansar mot marken 

bildar fjäderlika plymer då dom slår i marken 

plymer som vajar i takt 

droppar till marken faller i sambatakt 

fötter som flyger över marken 

omfamnade av regnets sambatakt 

regnet är hon 

poeten är jag 

ångande het samba vi tillsammans skapar 

 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-06 20:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är ju helt bedårande fin åh jag blir så rörd! Älskar den och dig! <3
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle