Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Instagram: Poesifantasten


Höst

Höstens kallhet
emot min kind

dimman som tjocknar
över morgonen som
gnyr

färgkalaset
som speglar sig
över träden

en svag
doft av höst

och en liten bit
av dysterhet

i mitt
sinne.




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-06 20:48



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Tänkte justpå hösten idag med alla dess färger.
Samt lukter.
Fin

2023-11-12

  Maria Sundelin VIP
Talande
2020-10-09

  Julio VIP
Höst känsla, fint.
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I