Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Illustration: Solstrale… målad/tecknad kl:21.00 denna dag...


OSKARINNA

 

på en nattlig estrad 

hon blevo så glad 

där i famnen uppå sin ägarinna

 

Oskar var sköldpaddans namn

men en hon som lade ägg de skulle finna

så de döpte om henne till OSKARINNA 

 

ingen sköldpadds make

hade hon stackars krake

som tur var bodde hon hos familjen kärlek 

och inte hos familjen varg eller familjen drake

 

ett ägg under täcket hon la

för hon i sin ägarinna va så gla

en hona till en annan där kan

för ett band mellan dem där va

trots att hon ej en man i livet fann

 

hon var ju i familjen kärlek som en av dem

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-06 21:20



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Här
lig glädje och bild
2020-10-07

    Lena Staaf VIP
Rart, glatt och gulligt med fin bild!
2020-10-06

  BenGust VIP
Påhittsfinurlig text.
Härligt målat.
2020-10-06

    Ohemulen VIP
Fantastiskt!
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP