Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I LAMPANS SKEN

 

I köket 

I lampans sken 

på ett bord 

ett tomt ark ligger 

ett streck där 

ett streck här 

färger flyter ut 

färger flyter ihop 

bildar färgsprakande fantasi 

fyrverkeri av färger 

fantastiska mönster 

I regnbågens alla färger 

bilder tillsammans fantastiska konstverk 

I en färgsprakande fantasi 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-06 22:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tomt ark noll
men fylls det
med nå´t får
det en roll...
Dess innehåll...
Oavsett vad det
än är, är alltid
bättre än ett
obrukat blad!

2020-11-21

  Solstrale VIP
Bra jobbat! ;)
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle