Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade höst


Andäktigt vackert

Dimma över ängar

bilden så disig, vacker

hösten hesa andetag

färgrika lövens virvlande dans

ner mot förgängligheten

ska jag ropa.. nej! Lämna mig inte

Ändå ...virveldansen fortsätter tills

allt är kalt .. allt vilar

jag i ensamhet, tystnad viskar ut i ilande vindpust

det är ändå andäktigt vackert

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-10-06 23:11



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Höstens tid är fantastiskt vacker...
2020-10-09

  Whero
Som rubriken säger, andäktigt vackert.
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP