Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... Morgon-gåva ... ... ...


Solregn
beglittrar

väcker
förundran

andlös
skir

vild
het

hänförd
riktning

okuvlig
kraft

Kom!

molntussar
väcker

ymnig
glädje

vidrör
vördnadsfullt

hänförd
lovsång

berör
sinnligt

outforskad
evighet

i saligheten
nåd

rogivande
tystnad

trädkronor
katedral

solkysst
ren













Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 538 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-10-07 09:11



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
bra tycker jag
2020-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Strålande livsbejakande dikt att njuta av!
2020-10-07

  Koloristen
JA!
2020-10-07

  AiA Maria den fria
Underbart!

Ett

vi

under samma

sol


Tack!
2020-10-07

  ULJO
Briljanta rader
2020-10-07

  BenGust VIP
Hänförd och solkysst rörelse.
2020-10-07

  Solstrale VIP
Morgonen är en gåva, dina rader lika så! Tack!
2020-10-07

  Öknens Ros VIP
Fin morgongåva!
2020-10-07

  Gunnar Hilén VIP
Svårt att vara deprimerad efter dessa rader................
2020-10-07

  Sparvögat VIP
Så underbart beskriver du Morgonen med dina sköna ord...
Fantastiskt...
2020-10-07

  Julio VIP
Fint
2020-10-07

  Kajan VIP
Härlig och livsbejakande!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria