Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Höstcorontän av Blomma-Strärna


Sluta gnäll

Livet är som det är
med eller utan coronans besvär

Tag vara på din dag
gör den till välbehag

Sluta och gnäll
försök vara snäll

Älska livet dag efter dag
le skratta och var glad




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-07 08:15



Bookmark and Share


  ULJO
Kan hålla med
2020-10-07

  Julio VIP
Positivt budskap
2020-10-07

  Feliaxel VIP
Så kloka ord du förmedlar
2020-10-07

  AiA Maria den fria
Yes!!!

Underbart
”virus”
att sprida!

Tack!

2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP