Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags

Ljungen tagit plats;
sommarns pelargon gjort sitt 

- höstfräscht i kruka




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-07 10:21



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Dags att plantera ljung.
också vackert och mer beständigt.

Bra haiku.
2020-10-09

  ULJO
Fint det också. Allt har sin tid.
2020-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om höstlig ögonfröjd!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP