Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På svävans hav



Fri på svävans hav.


Inomböljande utvåg


driver fregatten


vidare bort från revgrund


in mot tonvinkande hamn.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-07 10:43



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Ännu en fantastisk titel.
På denna svävans ocean vill jag
friflyta under stjärnhimlen och
lyss till tonhavet.
2020-10-09

    Lena Staaf VIP
Fint och fritt svävande från det som håller fast och förstör.
2020-10-07

  AiA Maria den fria
FRI !


Tack!
2020-10-07

    ej medlem längre
Dina v gungar genom dikten! Härligt att fregatten drivs av en "inomböljande utvåg". Bort från grund mot en sjungande hamn/famn! Tänker på Penelope som väntar på Odysseus. Toppenfin!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP