Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solklart!

Du får direkt ett solklart bevis
när det inte alls är någon polis
som om hög fart talar...
Utan doktor påtalar...
Snabb fart, hög ålder, din värsta devis!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-07 13:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att som rallyförare pensionerad så, måste vara väl ett som himla sjå, vad farten belangar på allmän väg, kan den sedan för glömska vara så säg, om ålder tar ut sin rätt just före 'gå'...
2020-10-07

  ULJO
Gäller att lugna ner tempot i takt med ålderns förutsättningar.
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt