Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fånga saker som kommer i din väg


Fånga saker som

Fånga saker
som kommer i
din väg
med finmaskig håv
fånga in tankar
idéer och dikter
innan de flyger
vidare igen
fånga in dem
skriv ner
dem snabbt så
du kommer ihåg
hur du tänkte
just då
för sen kan man stå där
med sin lapp med
oläsliga krumelurer
och undra vad i all sin dar
menade jag med det där
då kunde tanken
lika gärna fått
ge sig iväg
med detsamma
utan att alls
bli infångad….




Fri vers av Klipparen
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-10-07 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen