Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det bara

Sjung för mig
lena sammetstoner
berör min själ
jag vill gärna lyssna
spela gitarren
melodiska ackord
rytmisk influens
jag vill få beröring

Tryck min hand
och krama mig
berör mitt väsen
med din inre aura
tala behagligt
få mig att bli lugn
mjuka andetag
tillit och respekt

Läs vacker poesi
kärlekens ord
ge mig beröring
ord som betyder
och skapar ro
poeternas rader
en slags terapi
välgörande texter

Var min hjärtevän
en vän för livet
någon som behagar
och gör mig hel
bli min livskamrat
livets terapeut
min framtidstro
fylld av minnen

(Copyright © ULJO)




Bunden vers av ULJO
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-18 07:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En underbar vers
som till och med
hade sång i orden
men vad mer än detta
kan man önska sig här
på vår jord, den var ju
mer än bra gjord!
2021-01-19

  Klint
tycker om hur du börjar varje vers och får orden att flyta på.
Kanon!
2021-01-18

  Solstrale VIP
Bästa finaste underbaraste och vackraste! Briljant skaldat!

Kanske kan en sångerska heta "Lena Sammetstoner" ... :)
2021-01-18

    ej medlem längre
Så längtansfullt och kärleksfullt.
2021-01-18

  Eva Helene VIP
Mjukt och innerligt, så fint!
2021-01-18

    Lena Staaf VIP
Vackra ord om det som ger glädje och lugn i livet.
2021-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra rimmade verser om livet och kärleken, där minnen lever och andas.
2021-01-18

  Blomma-Stjärna VIP
Poesi och tröst och kärlek och längtan i vackert rimmade rader!
2021-01-18

  AiA Maria den fria

Slår an
hjärtats
alla strängar


Tack!
2021-01-18

  lodjuret/seglare VIP
Önskar så jag kunde låta stämman darra, mest ser jag för inre syn granar barra, läser andras texter i tänkt sång, göra detta från annan till gång, om kunde spelt även fick bli till på melodi gitarra...
2021-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan i kärlekens namn!
2021-01-18

  Magdalena Eriksson VIP
öppenhjärtig poesi

2021-01-18

  Lars Hedlin
Vacker text med känsla
2021-01-18

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2021-01-18

  överlevaren VIP
Ord som spelar på alla strängar....vacker längtan!
2021-01-18

  Maria Sundelin VIP
Vacker
2021-01-18

  Öknens Ros VIP
From önskan om kärlek.
2021-01-18

  Kungskobran VIP
Så fint om tro hopp och kärlek
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO