Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköte

Så ensam att

när hon hälsar på

blir jag




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-07 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP